A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Люботинський ліцей №2 Люботинської міської ради Харківської області

Новини

Дата: від до Скинути

В Україні 14 березня відзначається День українського добровольця

В Україні 14 березня відзначається День українського добровольця. З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, посиленню суспільної уваги та турботи до учасників добровольчих формувань та на підтримку ініціативи громадськості учням 8 класу була запропонована до перегляду презентація та проведена цікава вікторина.

12:13 14.03.2024

ПІДСУМКИ МІСЯЧНИКА ПРАВОВИХ ЗНАНЬ!

«Гідність  держави зрештою залежить від гідності особистостей, які її створюють» ( Джон Стюарт Мілль) Цього року під такою назвою проходив місячник правових знань.  Мета якого була формування правової культури громадянина України, що насамперед передбачає свідоме, гідне ставлення до своїх прав та  обов’язків.  Класними керівниками 1-4 класів було проведено виховну годину  «Чи залежить від нас майбутнє нашої держави?», класні керівники 5-8 класів провели тренінгове заняття «Особиста гідність». Всі педагоги закладу проводили інформаційні хвилинки  «Неприпустимість здійснення протиправної діяльності проти основ національної безпеки»

11:32 12.03.2024

Конкурс «Жива вода – Дельта»!

З 22 по 30 квітня 2024 року в  Комунальному закладі «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» відбудеться обласне свято дитячої творчості «Жива вода – Дельта» в дистанційній формі.

10:20 12.03.2024

Вітаємо з Подякою голови Харківської обласної ради Вакуленко А.О.

Вітаємо Вакуленко Аліну Олександрівну, вчителя початкових класів Люботинського ліцею №2 з відзнакою голови Харківської обласної ради  за виявлені ініціативу та наполегливість, сумлінне виконання обов'язків та професійні досягнення, пов'язані з реалізацією державної політики у сфері освіти!

12:13 05.03.2024

Всеукраїнський конкурс "Учитель року - 2024"

За результатами першого туру Всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2024", вчитель географії Люботинського ліцею №2 Манько Оксана  Віталіївна увійшла у десятку кращих вчителів географії Харківської області, продемонструвавши глибину знань з предмета та методики викладання, творчість та креативність! Вітаємо!!!

12:12 05.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень