A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Люботинський ліцей №2 Люботинської міської ради Харківської області

Новини

Дата: від до Скинути

Міжнародний день дитячої книги!

Міжнародний день дитячої книги! Книга – це важлива частина в житті кожного з нас, адже вона не тільки допомагає хоча б ненадовго забути про суєту і поринути у світ зі своїми героями, особливими світом і іншими особливостями. Щороку – 2 квітня, в день народження великого казкаря Г.К. Андерсена, весь світ відмічає Міжнародний День дитячої книги. Учні 2 класу нашого закладу долучилися до святкування та взяли участь в літературних перегонах «Увімкни казку».

09:29 17.04.2024

"День відкритих дверей" Комунального закладу «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харківської обласної ради

Шановні  здобувачі базової та повної загальної середньої освіти. Комунальний заклад «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харківської обласної ради     проводить "День відкритих дверей" Дата: 18.04.2024 Час: 14:00    https://us02web.zoom.us/j/7868398433?pwd=ZmVoZ0R6Qk1hNUlFM3d2dmlES2E1QT09&omn=86084556724    Ідентифікатор конференції: 786 839 8433  Код доступа: 11111".

10:27 16.04.2024

Безпечні весняні канікули!

Безпечні весняні канікули! З метою попередження нещасних випадків, травматизму класні керівники нагадали здобувачам освіти нашого закладу основні правила безпечної поведінки під час весняних канікул: - постійно дотримуйтесь правил дорожнього руху. Ніколи не порушуйте їх, це небезпечно для життя. Переходьте вулицю тільки у відведених місцях. Не влаштовуйте ігри на проїжджій частині вулиці. Правильно користуйтеся міським транспортом;

12:53 22.03.2024

До дня народження Ліни Костенко!

Ліна Костенко, безсумнівно, найвидатніша, найавторитетніша сучасна українська поетеса, майстер слова світового рівня.

12:49 22.03.2024

Науково-методичний хакатон «Формування самозарадності та соціально-емоційний розвиток дітей молодшого шкільного віку»

Учителі початкових класів закладів загальної середньої освіти Люботинської міської територіальної громади 21 березня 2024 року на базі Люботинського ліцею №2 опановували інноваційну форму партнерської взаємодії щодо вирішення актуальних завдань формування самозарадності та соціально-емоційного розвитку учнів початкових класів під час науково-методичного хакатону «Формування самозарадності та соціально-емоційний розвиток дітей молодшого шкільного віку». Почесними гостями заходу були докторка педагогічних наук,   професорка, керівниця лабораторії СЕН громадської організації «ЕдКемп Україна» Ольга Рассказова та психологиня, кандидатка педагогічних наук, доцентка Вікторія Ялліна. Спільно з запрошеними гостями із Комунального закладу «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харківської обласної ради та Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди вчителі початкових класів у форматі відкритого діалогу розглянули світову палітру СЕН, обговорили можливості і шляхи упровадження програм СЕН в освітній простір ЗЗСО, взяли участь в майстерці з формування навичок саморегуляції, ознайомилися із новим способом постерної презентації результатів роботи у вигляді стендових доповідей та відпрацювали навички застосування вебквестів у педагогічній діяльності.  Захід має реєстраційне посвідчення Державної наукової установи «Український інститут науково-технічної експертизи та інформації» № 172 від 06 березня 2024 р. та передбачає підготовку електронного видання у форматі дайджесту стендових доповідей учасників хакатону.

12:44 21.03.2024

НАЦІОНАЛЬНИЙ ЕТАП МІЖНАРОДНОГО КОНКУРСУ «СТОКГОЛЬМСЬКИЙ ЮНАЦЬКИЙ ВОДНИЙ ПРИЗ»

НАЦІОНАЛЬНИЙ ЕТАП МІЖНАРОДНОГО КОНКУРСУ «СТОКГОЛЬМСЬКИЙ ЮНАЦЬКИЙ ВОДНИЙ ПРИЗ» Міністерство освіти і науки України інформує, що Громадською організацією «Всеукраїнське водне товариство «WaterNet» у співпраці з Національним технічним університетом України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» 24–25 квітня 2024 року в онлайн форматі буде проведено національний етап міжнародного конкурсу «Стокгольмський юнацький водний приз», який щорічно проводиться серед учнів закладів освіти як «Всеукраїнський юнацький водний приз» (ВЮВП).

19:20 19.03.2024

21 березня 2024 року на базі Люботинського ліцею №2 відбудеться науково-методичний хакатон для вчителів початкових класів "Формування самозарадності та соціально-емоційний розвиток дітей молодшого шкільного віку". 

21 березня 2024 року на базі Люботинського ліцею №2 відбудеться науково-методичний хакатон для вчителів початкових класів "Формування самозарадності та соціально-емоційний розвиток дітей молодшого шкільного віку".  Форма прведення: віртуальна зустріч із використанням вебсервісу Google Classroom  та додатку Google Meet. За результатами роботи планується електронне видання дайджесту стендових доповідей учасників заходу. Запрошуємо!

15:37 18.03.2024

Харківський обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва запрошує взяти участь в Обласній виставці бісерних прикрас «Весняне квітування».

🔶️ Харківський обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва запрошує взяти участь в Обласній виставці бісерних прикрас «Весняне квітування».

12:17 16.03.2024

15 березня відбулось засідання атестаційної комісії І рівня Люботинського ліцею №2.

15 березня відбулось засідання атестаційної комісії І рівня Люботинського ліцею №2. Атестація педагогічних працівників – це система заходів, спрямована на всебічне комплексне оцінювання їх педагогічної діяльності, за якою визначається відповідність працівника займаній посаді, рівень його кваліфікації та присвоюється кваліфікаційна категорія, педагогічне звання. 15 березня 2024 року відбулось засідання атестаційної комісії І рівня, на якому атестували сімох педагогічних працівників. Аналіз підсумків атестації свідчить про професійне зростання педагогів ліцею. Цьому сприяла ціла низка обставин, у тому числі різноманітність форм методичної роботи, спрямованої на виявлення, вивчення та поширення досвіду через семінари, виховні заходи, тощо. Вітаємо педагогічних працівників із успішним проходженням атестації.

12:11 16.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень