A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Люботинський ліцей №2 Люботинської міської ради Харківської області

Новини

Дата: від до Скинути

Пасха для школярів – це перш за все, знайомство з історією.

Пасха для школярів – це перш за все, знайомство з історією. Дітям потрібно дати знання про побут, звичаї, традиції, світогляд українського народу. Через уроки йде духовне збагачення дітей, виховання любові до Батьківщини, любові до природи, рідної мови, історії, любові до краси і життя; діти переймаються глибоким почуттям національної гідності, гордості за культуру свого народу. І педагоги нашого закладу, вчать всіх традицій святкування Великодня. Впродовж тижня вони ознайомлювали школярів з цим чудовим весняним святом. Під час онлайн занять учні другого класу познайомились з історією виникнення свята, традиціями, обрядами, виконували різноманітні завдання, читали і співали,  разом розглядали ілюстрації, писанки, переглядали відеофрагменти, розвивали інтерес до символів і атрибутів писанки, крашанки та їх різновиду.

09:34 06.05.2024

Навчально-науковий інститут «Українська інженерно-педагогічна академія» ХНУ ім. В.Н. Каразіна запрошує всіх бажаючих, а особливо абітурієнтів 2024 року вступу, відвідати марафон спеціальностей в онлайн-форматі.

Протягом тижня з 29 квітня по 1 травня Навчально-науковий інститут «Українська інженерно-педагогічна академія» ХНУ ім. В.Н. Каразіна запрошує всіх бажаючих, а особливо абітурієнтів 2024 року вступу, відвідати марафон спеціальностей в онлайн-форматі.

09:36 01.05.2024

День пам’яток історії та культури!

18 квітня у Міжнародний день пам’яток та історичних місць в Україні щорічно відзначається День пам’яток історії та культури. З метою формування ціннісного ставлення до історичних, культурних і духовних надбань рідного краю учні 6 класу разом з педагогом-організатором провели онлайн-укскурсію та взяли участь у вікторині "Мандри Україною!".

11:11 27.04.2024

До дня Чорнобильської трагедії.

До дня Чорнобильської трагедії. На  вшанування роковин Чорнобильської трагедії у нашому закладі були проведені виховні заходи, присвячені  вшануванню пам’яті ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС, розвитку компетентності учнів в питаннях збереження екології. Нехай прийдешні покоління завжди пам’ятатимуть уроки Чорнобиля, щоб над нашою планетою завжди було мирне, чисте небо, а в оселях панував лише мир, щастя та добробут.

11:19 26.04.2024

День відкритих дверей Комунального закладу "Харківська гуманітарно-педагогічна академія" Харківської обласної ради

День відкритих дверей Комунального закладу "Харківська гуманітарно-педагогічна академія" Харківської обласної ради Дата: 30 квітня 2024 року Час: 15:00 https://us02web.zoom.us/j/7868398433?pwd=ZmVoZ0R6Qk1hNUlFM3d2dmlES2E1QT09&omn=88002790269 Ідентифікатор конференції: 786 839 8433 Код доступу: 11111

22:05 25.04.2024

22 квітня люди по всій планеті відзначають День Землі.

Щорічно, 22 квітня люди по всій планеті відзначають День Землі. Цей день став загальнолюдським символічним святом любові та турботи за наш спільний дім. Саме 22 квітня в різних куточках земної кулі небайдужі до екологічних проблем люди проводять різні яскраві і в той же час корисні заходи, спрямовані на те, щоб у світі стало більше чистоти і відповідальності. Учні 8 класу під час уроку-мандрівки “Земля - наш дім” продивились презентацію, познайомились ближче з цим святом та дізналися, що існує Дзвін миру в День Землі, емблема, яка символізує цей день. Обговорили для чого ми повинні сортувати сміття і чим це добре для нашої планети.

11:15 25.04.2024

Пробне НМТ: симулятор тесту для учнів 10-11-х класів

Як думаєте, Вашим учням хотілося б спробувати пройти симулятор НМТ? Так-так, саме такий, де все на комп'ютері, який триватиме аж 4 години, а переміщатись між завданнями можна виключно в межах блоку?🚀

11:10 25.04.2024

Безпечна поведінка у громадських місцях!

Безпечна поведінка у громадських місцях Безпека перебування дітей у громадських місцях насамперед пов’язана з культурою поведінки. Дотримуючись правил перебування на вулиці, у громадському транспорті, театрі, музеї тощо, дитина убезпечить себе, а також не створить небезпечних ситуацій для оточуючих Дуже важливо підготувати і навчити дитину правильно поводитися в громадських місцях, не забуваючи, звичайно, і про поведінку вдома. Класні керівники нашого закладу провели різноманітні виховні бесіди з метою формування навичок поведінки у громадських місцях.

10:42 22.04.2024

Благоустрій території школи!

Квітень дарує нам не тільки посмішку весняного сонечка, теплоту та аромат весни, а й можливість покращити благоустрій нашої пришкільної території.  Працівниками закладу проведено плідну роботу з благоустрою та поліпшення санітарного стану території ліцею. Тепер заклад освіти став ще більш красивим і охайним. Звісно, ця толока – це маленька частина роботи з упорядкування території, але значний крок до її чистоти. Турбуємося про довкілля разом!

09:50 22.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень