A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Люботинський ліцей №2 Люботинської міської ради Харківської області

Новини

Дата: від до Скинути

ВІтаємо учнів 2 класу зі Святом Останнього Дзвоника!

Сьогодні, 31 травня у нашому закладі лунає свято Останнього Дзвоника. Завершується навчальний рік, починається пора канікул. Вітаємо учнів 2 класу зі святом Останнього Дзвоника. Отож, гайда на канікули, щоб з новими силами і позитивними враженнями знову взятися за книжки у вересні!

10:44 31.05.2024

"Прощання з Букварем"!

У Першому класі відбулося свято «Прощання з Букварем». Саме з Букваря починається цікавий шлях у світ знань. Ця перша книжка ввела першокласників у таємничий світ літер, навчила читати, познайомила з новими словами. Буквар став для учнів справжнім другом! Здається, тільки вчора прийшли маленькі першокласники до школи на перший дзвінок, а вже - закінчується навчальний рік. За цей проміжок часу діти, разом з першим вчителем Оленою Павлівною Шульгою вивчили всі букви, стали серйознішими, стараннішими, уважнішими. А саме головне, - в них є бажання до навчання.     Бажаємо першокласникам успіхів у навчанні, адже на них чекає нові підручники!

10:42 31.05.2024

НМТ-2024: основна сесія

14 травня розпочалася основна сесія національного мультипредметного тесту НМТ-2024: основна сесія

08:47 21.05.2024

Національна руханка в вишиванках «Дякуємо ЗСУ» до МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ВИШИВАНКИ

Щорічно у третій четвер травня в Україні відзначають День вишиванки – міжнародне свято, яке покликане зберегти давні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу, справжньої національної святині, що символізує красу, міць, щасливу долю та родинну пам’ять. У цей день, 16 травня 2024 року, традиційний український одяг одягнуть люди в 70 країнах світу.

11:46 16.05.2024

День Вишиванки!

Вишиванка – оберіг української нації, символ краси, мудрості та єднання поколінь. Український народ здавна намагається закодувати щастя, долю, життя та волю в орнаменті вишиванок. У Міжнародний день вишиванки наша шкільна родина продемонструвала красу і різнобарв’я української вишивки, повагу до культури та традицій українського народу.

11:43 16.05.2024

День Європи

День Європи — це свято Європейського Союзу, що відзначається як День Шумана, на ім’я міністра закордонних справ Франції Робера Шумана, який 9 травня 1950 року звернувся до лідерів європейських країн із пропозицією почати процес об’єднання Європи. Це день, коли всі європейці вшановують загальні цінності: волю слова, демократію, незалежність, рівність. У День Європи Європейський Союз виходить на вулиці України, щоб разом з українцями показати, що Україна — частина Європи. Напередодні Дня Європи у нашому закладі відбулися цікаві заходи. Учні 10 класу підготували цікаві  проекти «Віртуальні подорожі до країн Європи» , під час якої школярі дізналися про географічне положення країн, історію, національні та культурні традиції деяких країн.

10:28 10.05.2024

День пам'яті та примирення

Ми пам’ятаємо, яким страшним лихом для українців була Друга світова війна. Не забуваємо: той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам’ять робить нас сильнішими. Вона – запорука того, що в майбутньому подібна трагедія не повториться.  День пам’яті та примирення та День перемоги символізує не тріумф переможців над переможеними, а є нагадуванням про страшну катастрофу і застереженням, що не можна розв’язувати складні міжнародні проблеми збройним шляхом, ультиматумами, агресією, анексією. Вона скінчилася і найважливішим її підсумком є мир.   Символ цих днів - червоний мак – символ пам’яті. Графічне зображення є своєрідною алюзією: з одного боку воно уособлює квітку маку, з іншого – кривавий слід від кулі. Пам’ятаємо! Перемагаємо! В закладі  проведено тематичні години спілкування, Уроки Пам’яті. Для вшанування подвигу українського народу  учні початкових класів створили проекти "Мирне небо кожному в світі". Вклонімося пам’яті всіх жертв Другої світової війни.

09:43 09.05.2024

Про проведення Всеукраїнського конкурсу до Дня Європи та Тестування: Кинь виклик своїм знанням про Європу

Національним Фестивалем “Код Нації” оголошується проведення Всеукраїнського конкурсу до Дня Європи, який відзначається 09 травня. Головною метою Конкурсу є прагнення підвищити обізнаність про Європу та європейські цінності, її культурне, політичне та історичне надбання серед українського народу; утворення платформи для самовираження та розвитку власних талантів учасників в межах європейської тематики; утвердження європейської ідентичності українського народу та незворотності європейського та євроатлантичного курсу України. На Конкурс усі охочі можуть подати власні творчі проєкти у п’яти номінаціях: образотворчі роботи, відеороботи, есе на тему “Україна - це Європа”, музичні та декоративно-ужиткові роботи. Подача заявок на Конкурс відбувається на сайті: https://eu.kod-natsii.com/ з 01.05 по 31.05, оцінювання творчих проєктів по 09.06, а оголошення переможців Конкурсу відбудеться 10 червня на офіційних сторінках Фестивалю в соціальних мережах. Також, для усіх охочих, Освітня платформа Фестивалю пропонує кинути виклик своїм знанням про Європу, склавши відповідне Тестування. Зареєструватись на нього можна на сторінці: https://eu.kod-natsii.com/test/ з 01.05 по 24.05, скласти тестування з 09.05 по 31.05, а отримати Сертифікат знавця Європи одразу після складання тестування!Детальніше про умови участі та Положення на сайті Конкурсу: https://eu.kod-natsii.com/

13:12 06.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень