A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Люботинський ліцей №2 Люботинської міської ради Харківської області

«Навчальна ігрова діяльність на уроках географії під час дистанційного навчання», проведеної 14 грудня 2023 року на базі Люботинського ліцею № 2. 

Дата: 09.01.2024 13:00
Кількість переглядів: 41

Фото без опису«Гра – це величезне світле вікно, крізь яке в духовний світ дитини вливається життєдайний потік уявлень, понять про навколишній світ. Гра – це іскра, що засвічує вогник допитливості». Ці слова українського  педагога Василя Сухомлинського стали гаслом педагогічної майстерні вчителів географії закладів загальної середньої освіти Люботинської МТГ з теми «Навчальна ігрова діяльність на уроках географії під час дистанційного навчання», проведеної 14 грудня 2024 року на базі Люботинського ліцею № 2. 
Учасники заходу ознайомилися з презентаційним меседжем «Навчальна ігрова діяльність на уроках географії під час дистанційного навчання», яку підготувала вчитель географії Оксана МАНЬКО.
Цікава дидактична гра онлайн-сервісу  «Kahoot!» дала змогу вчителям відчути себе учнями, які не лише вивчають тему «Океани», але ще і розвивають  інформаційно-комунікаційні компетентності. 
В практичному блоці педагогічної майстерні Манько О.В. запропонувала колегам майстер-клас «Застосунок Wordwall: створюємо інтерактивні завдання з елементами гейміфікації» та відкрила педагогічну скриньку «Kahoot! — онлайн-сервіс для створення вікторин, дидактичних ігор і тестів». 
Ознайомлення з онлайн-сервісами для створення цікавих інтерактивних завдань і отримання зворотного зв'язку від учнів; поради щодо створення власних навчально-ігрових матеріалів та рекомендації щодо ефективного використання вправ на різних етапах уроку сприятимуть формуванню у кожного учасника заходу власних позитивних внутрішніх установок на підвищення професійної компетентності в умовах неперервної освіти.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень