A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Люботинський ліцей №2 Люботинської міської ради Харківської області

З 02 по 30 вересня 2024 року у нашому закладі освіти традиційно проходить місячник безпеки дорожнього руху «Увага! Діти на дорозі»,

Дата: 24.09.2024 10:18
Кількість переглядів: 33

З 02 по 30 вересня 2024 року у нашому закладі освіти традиційно проходить місячник безпеки дорожнього руху «Увага! Діти на дорозі», покликаний популяризувати дотримання правил дорожнього руху та безпечної поведінки на дорогах серед молоді.
У межах місячника класними керівниками 1 – 11-х класів проведено тематичні виховні заходи: вікторина-гра «Ми знаємо правила дорожнього руху» у 1 класі (керівникПахомова Л.В), проект «Досліджуємо дорожні знаки» у 2 – 3-х класах (керівники Шульга О.П, Вакуленко А.О), онлайн-квест «Безпечна дорога додому. Безпека на дорогах в умовах воєнного стану» у 8-А класі (керівникГахова Ю.О.), година спілкування «Безпека руху - запорука життя і здоров'я» у8-Б класі (керівник Манько О.В), виставка малюнків «Правила дорожнього руху» у 4 класі (керівник Глущенко О.О).
Діти повторили, узагальнили та систематизували свої знання і навички з правил дорожнього руху та безпечної поведінки на дорозі в різних умовах, зокрема в умовах воєнного стану, вчилися обирати безпечні місця для ігор і розваг, відповідально ставитись до власного життя і здоров’я, турбуватися про інших учасників дорожнього руху.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень